Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

 
 

— Match —

 
 
 

— Forum Options —

 
 
 

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Resource is limited
April 23, 2014
7:59 pm
jimbobards
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
November 20, 2013
Offline

When I start web service viewer and click on a camera I get "resource is limited, open video failed!".  I have added my dvr address to compatibility list with no luck.  this started after I updated my windows 8.0. (don't do this).  Any help would be appreciated.

Thanks,

Jimbobards

April 24, 2014
8:07 am
Jose Malave
Boca Raton, Florida
Moderator
Forum Posts: 177
Member Since:
January 3, 2014
Offline

Did you check if the other settings are correct in the in this article you will find the settings you need to change in your IE browsers Security Tab.

 

Let us know if this resolves your problem. You can always give us a call and our Techs will help you with this task.  

 Jose Malave - Sales Rep. | Toll Free: 866-573-8878 x116 | E-mail: jmalave@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

April 24, 2014
9:05 am
Daniel Ross
Moderator
Forum Posts: 287
Member Since:
March 27, 2013
Offline

This could be from one of five things. IE is not being used in 32 bit mode, the active X control is not installed, the IP address is not added to compatibility view settings, the active X control needs to be deleted and installed, or DVR needs to be reset. If active X needs to deleted the folder you are looking for is WEBREC that is found in  C drive program files.  If DVR has to be reset you need to call in for that.  This could be OS related it might not be and the install of new OS just happen to be a coincidence. I have found this is normally an active X issue or OS reset on DVR

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 41

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

shockwave199: 157

MrDeepFreeze: 94

tubac: 65

smokey44: 40

night hawk: 40

ShawnInFL: 31

West Coast Jones: 26

Craig: 20

BobS0327: 18

ljjhouser: 15

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 618

Moderators: 10

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 27

Topics: 485

Posts: 2229

Newest Members: Namrac, gibbonsms, mikemac, tbisme, mohsen.unlimited, Zandle Cline, pwhitaker, newbie, shail, specops805

Moderators: Daniel Ross: 287, Matt Stetson: 17, Ryan Newkirk: 42, Jesus Ragusa: 249, Zeke Richey: 31, Gilberto: 36, Jose Malave: 177, javajeff: 1, mrkuchuk: 0, Brian Lee: 7

Administrators: Security Camera King: 9, Damon Delcoro: 8, Brad Besner: 190, Dro Simoes: 39