Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
SmartPSS and Sub Stream
Avatar
mj3
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
August 29, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
August 29, 2014 - 2:09 pm
sp_Permalink sp_Print

Hello All

Having a problem viewing the sub stream remotely in smartpss. I can see the main just not the sub says failed to load video. Heres the kicker, I can see the sub stream remotely in pss and via web service just not in the smartpss app. This leads me to believe there is something i'm not doing correctly in the software. When i am at home on my LAN i can see the sub stream via smartpss.

Any ideas?

This is on HDCVI DVR.

Joe

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
August 30, 2014 - 9:43 am
sp_Permalink sp_Print

Hi happy Saturday to you, do you have both pss and smart pss installed on the same computer? If so try uninstalling the PSS and try having only Smartpss installed.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 41

Currently Online:
12 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Jesus Ragusa: 404

shockwave199: 178

Gilberto: 150

tubac: 134

javajeff: 132

MrDeepFreeze: 131

Jer7of9: 106

Night Hawk: 93

West Coast Jones: 64

ShawnInFL: 61

Newest Members:

TroubleFreeSecurity

Michael McGlashan

bcrawford

Km

James Gatto

safa

tj

MIHARIS

riddler

seankonarski

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 819

Posts: 4042

 

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 1159

Moderators: 11

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Dro Simoes, Jose Malave

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, mrkuchuk, Michael, Jessica, Ted