Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
TechProSS local record issue
Avatar
usachoice
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
May 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
May 15, 2014 - 11:54 am
sp_Permalink sp_Print

Using TechPross to record locally on one channel. The problem I'm having is whenever I download the local recording, it breaks the file into 5 minute fragments. Any ideas on how to fix this? 

Avatar
Dan Maresca
Moderator
Guests

Members

Moderators
Forum Posts: 352
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
May 16, 2014 - 4:11 pm
sp_Permalink sp_Print

Good afternoon,

 

At the bottom of the software interface is a button "config" click on it and pick "option". Once the next window opens you are looking for record time. It is on the right side middle of the window. The options are in 5 minute increments up to 55 minutes clip time. 

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 41

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Jesus Ragusa: 404

shockwave199: 178

Gilberto: 150

tubac: 134

javajeff: 132

MrDeepFreeze: 131

Jer7of9: 106

Night Hawk: 93

West Coast Jones: 64

ShawnInFL: 61

Newest Members:

tj

MIHARIS

riddler

seankonarski

Bishop

Admin

edwardj

thxman

ICU

SolarBarn

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 810

Posts: 4024

 

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 1153

Moderators: 11

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Dro Simoes, Jose Malave

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, mrkuchuk, Michael, Jessica, Ted