Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
Plugin failed
seniorgeek
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
May 3, 2014
Offline
1
May 3, 2014 - 6:17 pm

Every computer I tried using either IE or Firefox when trying to install the plug in it always fails and I can not see the video. I can do all the setup and other controls but no video.

Jose Malave
Boca Raton, Florida
Moderator
Moderators

Members
Forum Posts: 282
Member Since:
January 3, 2014
Offline
2
May 5, 2014 - 8:26 am

Only IE can be utilized because of the Active X that is required to control the recorder. If you have IE 11 follow the instructions here 

 Jose Malave - Sales Rep. | Toll Free: 866-573-8878 x116 | E-mail: jmalave@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 41

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Daniel Ross: 287

shockwave199: 178

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 117

tubac: 115

Jer7of9: 103

Night Hawk: 85

ShawnInFL: 61

smokey44: 40

Craig: 34

Newest Members:

kshays

Rlarge

thecambull

BobM

samuel2020

rhodar

x_borge

iSecurity

brian@motleydigital.com

fadhil

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 27

Topics: 718

Posts: 3529

 

Member Stats:

Guest Posters: 4

Members: 909

Moderators: 7

Admins: 5

Administrators: Security Camera King, Damon Delcoro, Brad Besner, Dro Simoes, Ian Bailes

Moderators: Ryan Newkirk, Jesus Ragusa, Zeke Richey, Jose Malave, Heath Phillips, javajeff, mrkuchuk