Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
"add on failed to run" error message
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Night Hawk
Boca Raton
Member
Members
Forum Posts: 100
Member Since:
May 18, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
July 12, 2015 - 8:26 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I'm receiving this error all of a sudden, on a dvr that is a couple years old. Is this a problem with my pc or with the webrec file? I've deleted the file and tried to log into the dvr again and I still receive this error.   snip.PNGImage Enlarger

Avatar
Guest
Guest
Guests
2
July 13, 2015 - 9:03 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Try resetting IE. 

Avatar
Guest
Guest
Guests
3
July 13, 2015 - 9:10 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

you can also try disabling antivirus and anti malware for the install.  Make sure you have administrator rights.  Also, you can try disabling User account control.  I see this issue occasionally, and it is definitely software and permission related.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 727
Currently Online:
Guest(s) 14
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Techpro Security: 404
shockwave199: 179
tubac: 167
Jer7of9: 155
Gilberto: 150
MrDeepFreeze: 136
Night Hawk: 100
Mark: 89
West Coast Jones: 66
ShawnInFL: 64
Newest Members:
KingPoMas
dadmin
Ahmad
JasonHep
Abhishek verma
tae
todd.marra
LouiePlery
CharlesteTef
HenryBunny
Forum Stats:
Groups: 5
Forums: 28
Topics: 1497
Posts: 5996

 

Member Stats:
Guest Posters: 143
Members: 22961
Moderators: 7
Admins: 5
Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro, Tony Petruzzi
Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Joe Shopsin, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel