Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
HD-CVI cam problem
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Night Hawk
Boca Raton
Member
Members
Forum Posts: 100
Member Since:
May 18, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
November 8, 2014 - 11:09 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

carmen-cam-7.PNGImage Enlarger

 

 We installed an HD-CVI system about two months ago and I am having a problem with the image, (see attachment). I did a power reset and a defaulted the camera through the dvr and it seems to go back to this image.

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
November 8, 2014 - 5:07 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello night hawk it looks like a chip issue I can set up an RMA for you PM me the il order details have a great weekend.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 132

Currently Online: Jose Malave
32 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Dan Maresca: 460

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 166

Gilberto: 150

Jer7of9: 137

MrDeepFreeze: 136

javajeff: 132

Night Hawk: 100

West Coast Jones: 66

Newest Members:

darrellcp11

Moctar

LouisDow

dennisje4

gregoryls2

tomor2

AlyaPrarT

NataliSl

Boylan743

Arthurinomy

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1285

Posts: 5514

 

Member Stats:

Guest Posters: 82

Members: 7962

Moderators: 13

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Heath Phillips, Brian Lee, Eric Wilson, Michael, Tonya Haley, LittleBrad, Ted, Matthew Ernst, Ariel Millard, Ben Degraw