10% Off All Orders + Free Shipping
Use Coupon Code Joy2017
Hurry! Sale Ends 12/31/17
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
TRIDVR-EL16 INVALID IP ADDRESS?
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
rmazzara
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
November 25, 2014 - 11:12 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have 5 IP Domes which went in perfectly, I configured them to the 192.168.1.x ip range and tested each out via PC and they were added smoothly to the TRIDVR-EL16. When I got to the IPOB-TP2MPIR150L2812-B the configuration went smoothly on the PC and I can see the camera but adding it to the TRIDVR was unsuccessful. 

I was told I had to manually add the camera but get this prompt!

 

Any solutions?

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
November 25, 2014 - 11:15 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello try adding the camera using the onvif platform and using port 8080 then save. Hope this helps have a great holiday. Check back with us this weekend at http://www.securitycameraking.com for some promotions.

Avatar
rmazzara
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
November 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
November 25, 2014 - 11:23 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Did that – chose onvif and port 8080 and keep hitting this message.

Why would it give invalid ip as a response message when the ip is tested and in the same set as the dvr?
Thanks for the quick response! :)

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
November 25, 2014 - 11:31 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello rma, can you call us at 866-573-8878 option 3 so we can go over the issue you are having, make sure your on site with a computer connected to the same network as the Tribrid so we can log in and help. Talk to you soon have a great day.

Avatar
javajeff
Member
Members
Forum Posts: 132
Member Since:
September 16, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
December 23, 2014 - 10:55 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

rmazzara said
Did that – chose onvif and port 8080 and keep hitting this message.

Why would it give invalid ip as a response message when the ip is tested and in the same set as the dvr?
Thanks for the quick response! :)

Is it possible the IP address is taken by another device?  It is a good idea to ping the destination IP address prior to setting it as the static IP address in a camera.  Also, make sure the gateway and IP are in the same scheme in the camera settings or you could get this error.  If you need additional assistance, follow Gil’s suggestion and give us a call.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 127

Currently Online:
28 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 129

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

GregoryBat

Robertalews

JamesloumP

Taksi154r

Movelbepl

DaltonWeere

kubityha

JureusMor

LannyPitly

BrakoraAdorunund

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1199

Posts: 5272

 

Member Stats:

Guest Posters: 62

Members: 5685

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka