Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Unable to login to TP2MPIR150L2812-B camera
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
MrDeepFreeze
Member
Members
Forum Posts: 136
Member Since:
December 31, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
August 13, 2014 - 12:09 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have two of the IPOB-TP2MPIR150L2812-B cameras and am unable to login to either of them.  I can get to the login web interface by going to 192.168.1.2.  I’ve added this as a trusted site and enabled/allowed all ActiveX controls.  I’ve also tried connecting using compatibility mode on and off.  I’ve tried connecting from multiple computers and to both cameras but I cannot get past the initial login screen.  I’m using admin/admin as the user password just as the manual shows but I get a pop up saying “Login Failed” each time.  What am I missing?

Avatar
Guest
Guest
Guests
2
August 13, 2014 - 12:10 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Have you tried to run IE in 32-bit mode and enable active x control downloads?

Avatar
MrDeepFreeze
Member
Members
Forum Posts: 136
Member Since:
December 31, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
3
August 13, 2014 - 1:09 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Yes, and I’ve also tried a Windows XP PC with IE 8.  I cannot get past the login page on either camera.

Avatar
Guest
Guest
Guests
4
August 13, 2014 - 1:20 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

You have to capitalize the A in user name and password. What error does it give you?

Avatar
MrDeepFreeze
Member
Members
Forum Posts: 136
Member Since:
December 31, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
5
August 13, 2014 - 1:37 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I just tried the capital Admin with Admin as the password but it still doesn’t work.  The error that pops is “Logon Timeout!”

Avatar
MrDeepFreeze
Member
Members
Forum Posts: 136
Member Since:
December 31, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
6
August 13, 2014 - 1:59 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I just got it working by totally removing the ActiveX control that it previously installed.  I went to Tools > Manage Add-Ons and chose NetVideo Control in the Toolbars & Extensions group.  I then clicked More Information in the below box and then hit the Remove button in the next window.  This allowed the camera to reinstall the ActiveX control and I could then logon using Admin Admin with the capital “A”.  Thanks.

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 233
Currently Online:
Guest(s) 10
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Techpro Security: 404
shockwave199: 179
tubac: 166
Jer7of9: 151
Gilberto: 150
MrDeepFreeze: 136
Night Hawk: 100
Mark: 77
West Coast Jones: 66
ShawnInFL: 64
Newest Members:
Leeloooooo
Kevinhed
daguerre577
rogerfa16
KuhaideOn
Jameswic
Eltonsmamy
Robertsop
RusselHok
RobertRom
Forum Stats:
Groups: 5
Forums: 28
Topics: 1454
Posts: 5924

 

Member Stats:
Guest Posters: 131
Members: 21275
Moderators: 9
Admins: 5
Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro, Tony Petruzzi
Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Aldino Frassinelli, Joe Shopsin, Joe Reffit, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel