Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Playback not working
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Carter
Guest
Guests
1
July 24, 2017 - 1:51 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I no longer can’t play back from the DVR. Whether using the search button or the play button, the DVR turns into play mode for about 1 second, then immediately switches back to normal (recording) mode.Also saw network device video for the same I verified the HDD status and there seems to be data recorded. I also rebooted the DVR and loaded the default config. But playback still not working.

Any idea?

Avatar
Heath Phillips
Florida
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 247
Member Since:
January 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
July 24, 2017 - 10:51 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Good Morning, 

I would be happy to help. Can you please tell me what equipment you have, like a model number of the NVR/DVR? 

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 132

Currently Online:
25 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Dan Maresca: 460

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 166

Gilberto: 150

Jer7of9: 137

MrDeepFreeze: 136

javajeff: 132

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

Newest Members:

meghanzb1

kenah16

DeltavRooca

deitadbf

Dwightchoob

sagarbiradar

kristinaal4

XR750

Marinakr

Gadilnek

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1257

Posts: 5451

 

Member Stats:

Guest Posters: 77

Members: 7586

Moderators: 13

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Heath Phillips, Brian Lee, Eric Wilson, Michael, Tonya Haley, LittleBrad, Ted, Matthew Ernst, Ariel Millard, Ben Degraw