Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Trouble Recording IP camera on tridvr
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
gbholzer
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
October 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
1
October 1, 2016 - 5:10 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hi,

I am setting up a tridvr-ele8me recorder for the first time, I am adding a Sibell IP camera.  I see the camera as well as my other analog cameras and the analog cameras are recording.  But I cannot get the Sibell camera to Motion Detect record, also I cannot change it’s name.

On the video detection menu, when I select channel 4 for that camera I have been seeing a warning popping up that “channel 4 fail to get configuration”.

Any Ideas are much appreciated.

Gary

Avatar
gbholzer
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
October 1, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
2
October 2, 2016 - 4:35 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Found This on another Thread.  Ok about the config but how can I get it to record on my TRIDVR and will the cameras motion detect work.

“Having trouble getting the subject camera to work with my NVR-ELE8M-P4K. Both purchased recently. At first I was able to get the camera to automatically add as a remote device, but after a week or so the NVR would recognize it, but status was always red (no picture); eventually I moved it to another port on the NVR and it seems to be OK in that respect.

My current issue is with the motion detect. When I try and set motion detect region, I get the error:

Channel 1 failed to get configuration

And on the ‘Motion Detect’ tab of the menu, there is no widget for setting sensitivity.

When I subsequently try to modify the motion detect area and say ‘OK’, I get:

Failed to save the configuration information

I tried doing a hard reset on the camera itself; restarting the NVR; and like I said, wound up moving the camera to another port.

I don’t know if it’s relevant, but when I select ‘Modify’ the camera in the added device list, and then try to connect to the camera (admin/admin), nothing happens. 

 
 
Avatar
Boca Raton, Florida
Admin
Forum Posts: 415
Member Since:
January 3, 2014
sp_UserOfflineSmall
Offline
2
March 17, 2016 – 12:30 pm

sp_Permalink

sp_Print
sp_EditHistory
sp_QuotePost
sp_PmSendPmButton
sp_ReportPost
TP Series cameras connect to the recorder via the ONVIF Protocol. The Configuration from the Elite Series Recorder is not possible you must configure the camera within its own WEB GUI.
sp_AnswersTopicAnswer
Answers Post
Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 127

Currently Online:
26 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 129

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

luisdn60

sdb2014

RobertFewar

gwendolynxa2

jimmieil4

LutherPew

Macieksnamb

Kathryndiuck

avisev11

Jamesdauro

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1197

Posts: 5263

 

Member Stats:

Guest Posters: 60

Members: 5574

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka