Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
User Login Timed out.
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
CharlesAnthony
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
February 5, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
1
February 5, 2015 - 9:35 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

The problem is that whenever I try to login to the 32 Channel NVR with built in 16 channel POE from my Samsung Galaxy S4 using the TechproSS Lite app, it keeps saying “Login Timed out” and if i keep trying it then locks the user saying “User Blocked” I am using the Admin account and i am on the same LAN as the NVR. 

I can access the NVR from a web browser on my computer but it just wont work on my phone, I tried calling support but the guy was a puzzled and told me to purchase the Plus version of the software to get it to work, that in turn led me to more problems, i cannot find it on Google play by searching for it but when i goggled it however, that’s when i find and follow the link right back to Google Play store, When i now try to purchase it, its saying that the software is not compatible with my Galaxy S4.

Please help, I don’t understand why the software which was supposed to work with the hardware i purchased is not working, to top it off I have to pay for a pro version to get it to work (Which i am willing to do but i think its ridiculous) and make matters worse, Google is saying it is not compatible with my device when it obviously is, plus its nearly impossible to find it on the Google play store.

 

PS. the website wont upload my screenshot of the problem, Ive attached a link to the images.

https://www.dropbox.com/sh/5oc…..IF2za?dl=0

Avatar
Techpro Security
Member
Members
Forum Posts: 404
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
February 6, 2015 - 8:46 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Sorry to hear you are having this issue. This is very uncomment to happen specially when you have access to the unit from the web. can you please tell me how are you typing the username and password? Also please PM me the external address if the unit is accessible for the web also the username and password so we can tested here. 

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 233
Currently Online:
Guest(s) 17
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Techpro Security: 404
shockwave199: 179
tubac: 166
Jer7of9: 151
Gilberto: 150
MrDeepFreeze: 136
Night Hawk: 100
Mark: 77
West Coast Jones: 66
ShawnInFL: 64
Newest Members:
WilliamVog
Randymeaks
Tysonpoumn
Waynejax
stan.black@hotmail.com
havy11
PhilipGlani
SusanFAX
keloasweanomo
Bimsromavest
Forum Stats:
Groups: 5
Forums: 28
Topics: 1456
Posts: 5927

 

Member Stats:
Guest Posters: 131
Members: 21290
Moderators: 9
Admins: 5
Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro, Tony Petruzzi
Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Aldino Frassinelli, Joe Shopsin, Joe Reffit, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel