Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Web Service Issue
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Hess21
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
July 11, 2014 - 3:19 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have just installed a camera system 16 CH POE system. I have a issue with the web service. I need to change the type of service to LAN and cannot find where to do that. On one of our computers it is on the login screen on the other it is not. Now on the one it is not the login box will not even open up. is there a way to restart this service on the computer. Thanks Mike

Avatar
Jose Malave
Boca Raton, Florida
Admin
Forum Posts: 789
Member Since:
January 3, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
July 11, 2014 - 3:28 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

If you are referring to the NVR-ELC-16-POE16. If you cannot access the Recorder on the other computer it is a setting in your router and not on the recorder itself. To access this recorder you need to be in the same network. Please give our Technical Support a call. 866.573.8878 Option 3

 Jose Malave - IT Director| Toll Free: 866-573-8878 | E-mail: support@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

Avatar
Hess21
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
July 11, 2014 - 3:43 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It is not a router problem because I can access it from one computer out side the network. But I cannot access it from a different computer out side the network. The first computer that is working LAN was selected. The second the other option was selected when first started now it will not connect at all.

I can access the system on the network but can only view cameras on this computer this service was started on the other option not LAN. I don’t have the options I have with the computer that was started with the box LAN checked. I also do not have the option to change this. 

Avatar
Jose Malave
Boca Raton, Florida
Admin
Forum Posts: 789
Member Since:
January 3, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
July 11, 2014 - 3:44 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Are you using PSS or IE?

 Jose Malave - IT Director| Toll Free: 866-573-8878 | E-mail: support@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

Avatar
Hess21
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
July 11, 2014 - 3:46 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

IE 11 on Windows 7

Avatar
Jose Malave
Boca Raton, Florida
Admin
Forum Posts: 789
Member Since:
January 3, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
6
July 11, 2014 - 3:48 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

 Jose Malave - IT Director| Toll Free: 866-573-8878 | E-mail: support@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

Avatar
Hess21
Member
Members
Forum Posts: 4
Member Since:
July 11, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
7
July 11, 2014 - 3:53 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have tried this and still the same thing it will not give me the login page

Avatar
Jose Malave
Boca Raton, Florida
Admin
Forum Posts: 789
Member Since:
January 3, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
8
July 11, 2014 - 3:58 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Please give our Team a call they can go into the System and see what your settings are. 

 Jose Malave - IT Director| Toll Free: 866-573-8878 | E-mail: support@securitycameraking.com

Calculate your Hard Disk Drive HereCalculate your Lens Here |  Calculate your Voltage Drop Here

       Video Vault (All Videos)         |  Security Camera Videos |     Smartphone Access Videos  

                    Check out the new Tech! HD-CVI       More.... 

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 233
Currently Online:
Guest(s) 12
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Dan Maresca: 460
Techpro Security: 404
Heath Phillips: 261
shockwave199: 179
tubac: 166
Jer7of9: 151
Gilberto: 150
MrDeepFreeze: 136
javajeff: 132
LittleBrad: 103
Newest Members:
Davidnet
friedamp69
DavidCib
ubizzy
KevinBob
Heatherembal
Ronaldnib
Jamesspupt
DonaldTumma
mollyaj4
Forum Stats:
Groups: 5
Forums: 28
Topics: 1449
Posts: 5914

 

Member Stats:
Guest Posters: 130
Members: 20460
Moderators: 9
Admins: 5
Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro, Tony Petruzzi
Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Aldino Frassinelli, Joe Shopsin, Joe Reffit, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel