10% Off All Orders + Free Shipping
Use Coupon Code Joy2017
Hurry! Sale Ends 12/31/17
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
webservice 2.0 - mobile?
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
domiqubana
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
1
August 7, 2015 - 1:00 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

If I am a registered user for the CCTV at my sons daycare is there a way to access Web Service 2.0 from a mobile phone? The daycare has no idea how to do it they only know how to walk me through setting it up on a PC. Confused

Avatar
Dan Maresca
Moderator
Guests

Members

Moderators
Forum Posts: 460
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
August 7, 2015 - 1:07 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

You can try our Mobil app TechproSS lite. The app uses port 37777 by default. The port you use with internet explorer does not work on app so you know. If the app give you any errors let me know what they are so hopefully we can fix them. 

Avatar
Heath Phillips
Florida
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 233
Member Since:
January 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
August 7, 2015 - 1:33 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Just in addition…

Use techpross Lite for iPhone and GDMSS Lite for android. The HD Lite versions are for tablets only!! 

Avatar
domiqubana
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
4
August 7, 2015 - 2:24 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Please excuse my lack of knowledge. I downloaded the app but how do I set it up to the view the cameras for the daycare. All I have is a link (web address) 

Avatar
domiqubana
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
5
August 7, 2015 - 2:29 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Never mind I think I just figured it out. The default port was set to 27777 so I changed it to 37777. 

I am getting an error saying that the user does not exist. This maybe because the daycare cancelled the user id since I said I couldn’t access the webpage. I will get with them to see if that it the case.

 

Thank you so much for your help! 

Avatar
domiqubana
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
6
August 10, 2015 - 8:03 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It worked! Thanks. 

 

I just have one more question…..how can I log out of it? My husband would like to view the cameras as well on his phone and since I am logged in all the time it doesn’t allow him to log in as well with the same user name. 

Avatar
Heath Phillips
Florida
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 233
Member Since:
January 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
7
August 10, 2015 - 9:34 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Instead of logging out, you should go to the accounts page in the menu and set that account to “reusable”. That will make to where both you and your husband can log into it at the same time with the same user name. Thanks. 

Avatar
javajeff
Member
Members
Forum Posts: 132
Member Since:
September 16, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
8
August 10, 2015 - 9:37 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I recommend that every person have their own admin account.  The admin/admin account should never be used, and left as a backup troubleshooting account.  Any account can be deleted except the admin/admin account, so if you ever have a problem, you can delete and recreate any account.

Avatar
domiqubana
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
9
August 11, 2015 - 11:16 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I am sorry I not that techy so I have having trouble locating where I can set the account to ‘reusable’ on the app also where can I locate the admin account? 

 

The picture quality looks fuzzy is that because of my wifi speed or is there a way to clear it up?

 

Thanks again for everyone’s help. 

Avatar
Dan Maresca
Moderator
Guests

Members

Moderators
Forum Posts: 460
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
10
August 11, 2015 - 12:53 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

The reusable check box is inside the account option at the DVR/NVR. As for the fuzzy you are looking at the lower quality stream by default on the app. You can pull the main stream but you it may not be fluid as it requires more data being transmitted at one time. 

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 127

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 129

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

Bobbyloott

WilliamCuh

TimothyHoish

annaxb11

Annarindrype

ThomasSok

BladecliffAdorunund

manuelln16

DentalBib

BoberModAdorunund

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1199

Posts: 5272

 

Member Stats:

Guest Posters: 62

Members: 5665

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka