Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Audio not recording but present on live playback
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
User123
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
August 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
August 25, 2014 - 6:01 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Please Help.

I have audio when I watch a live playback but when I watch a recording no audio is present. How do I resolve this?

Avatar
Techpro Security
Member
Members
Forum Posts: 404
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
August 25, 2014 - 8:58 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello, 

 

You will need to enable audio on each channel under encode. Select the channel you want and check mark the option for audio under Regular Stream code then click the drop down and choose MD and select audio as well for every channel. 

 

Our units can have different settings (FPS, Audio) if they are recording Continuos or Motion Detection. Under Encode you can see that drop down right below H.264.

 

Thanks

Forum Timezone: America/New_York
Most Users Ever Online: 233
Currently Online:
Guest(s) 15
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Dan Maresca: 460
Techpro Security: 404
Heath Phillips: 261
shockwave199: 179
tubac: 166
Jer7of9: 151
Gilberto: 150
MrDeepFreeze: 136
javajeff: 132
LittleBrad: 103
Newest Members:
AdvokatDneprGeort
kaylars3
Matthewadvor
Walterdaulk
Ronaldomoips
jodihn69
cameras_hub
AllMymoisp
ash
cyday
Forum Stats:
Groups: 5
Forums: 28
Topics: 1449
Posts: 5915

 

Member Stats:
Guest Posters: 130
Members: 20481
Moderators: 9
Admins: 5
Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro, Tony Petruzzi
Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Aldino Frassinelli, Joe Shopsin, Joe Reffit, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel