4th of July SALE! 10% Off + Free Shipping
Use Coupon Code SCKJUL2017
Hurry! Sale Ends 7/4/17
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Beeping Sound on Startup
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
WOW Weed
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 20, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
March 20, 2014 - 5:02 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I just got the “COMPLETE 32 CHANNEL DVR ULTIMATE SECURITY CAMERA PACKAGE” and I hooked up one camera  just to make sure I got a feed. It worked fine but then the system started beeping. I had the top of the DVR case opened up because I was installing the hard drives and I notice a red LED at location LED9 amongst the blue and green ones on the board itself. It is right next to the little round siren component that was making the noise. I logged in to the system which I thought might stop the noise, but it didn’t. I’m not sure what the problem is. The tone isn’t constant, it’s about a half second beep every couple seconds. Any insight would be much appreciated!

 

 

Avatar
Zeke Richey
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 34
Member Since:
March 29, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
March 20, 2014 - 5:06 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It sounds like it is beeping at you to tell you that there is no hard drive. The DVR should be off while hard drives are being installed.

Avatar
WOW Weed
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 20, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
March 20, 2014 - 5:19 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Got it… that’s what it was about. I did have 4 hard drives installed, but one had ERROR in it’s status bar, so I disconnected it and the beeping stopped. Thanks :)

Avatar
Zeke Richey
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 34
Member Since:
March 29, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
4
March 20, 2014 - 5:20 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Absolutely!

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 65

Currently Online:
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 122

Night Hawk: 97

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

RonniePet

Arthurlausy

Jessykax

JefferylIg

Filipxpiex

Michaelstove

adamant

Somesh chatur

FHC9999

Tarikthaps

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1049

Posts: 4902

 

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 2396

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Ultraweb Marketing, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka