4th of July SALE! 10% Off + Free Shipping
Use Coupon Code SCKJUL2017
Hurry! Sale Ends 7/4/17
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Remote Access Locked Out - Timestamp Frozen
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
downin
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
June 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
April 26, 2014 - 11:53 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have two mini DVRs. One here in Boca and the other in Tenn.  Up till now I’ve had no access issues. Friday I was unable to access Tenn DVR either via web access nor Android. The login prompt screen does display but times out.  I’m a developer so I know the login screen comes for DVR.  Cleared cached and tried on another computer as a test. Also tried the telnet connect test to port 88 (88->80 forwarded)  and 37777 with no timeouts.  So I know the router and port forwarding was okay.

There’s an auto reboot at 3:00 AM each day.  This morning I was able to access box.  The recordings were one continuous motion detect from just past 3:00 AM to midnight.  The timestamp was frozen. One camera did not record at all. Log reveals nothing.

So something strange happened.  Has this ever been reported by others? Are there any updates? Going to Tenn next month so I can preform update if needed.

Specifics: 1 TB disk; 8 channels; 6 cameras (non-PZM) – D1, 15FPS, CBR, 1024KB – CIF, 7, CBR, 192

Only the normal stream recorded. 5 cameras recording.

Webre Cntrl 2.1.7.72; NetSDK 3.3.9.7311; PlaySDK 3.20.0.7129

Steve

Avatar
downin
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
June 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
April 27, 2014 - 6:32 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Addition info. The DVR box did report in every 8 hours with email.  So the internal system time was correct.  Not sure if this is setup as a CRON job.  Also discovered that RECORD setting were are set to STOP.  Not sure setting stored on disk or some EEPROM or non-volatile memory. S/N is PAZMP06201258 – Steve

Avatar
Zeke Richey
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 34
Member Since:
March 29, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
3
April 28, 2014 - 9:38 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I’d like to log into the unit and take a look at the issue. Can you submit a trouble ticket with us and provide the external IP address and the http port number?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 65

Currently Online:
35 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 122

Night Hawk: 97

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

Filipxpiex

Michaelstove

adamant

Somesh chatur

FHC9999

Tarikthaps

Hasy

WilliamAdams

DunganHouse

ValeraCen1993

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1049

Posts: 4902

 

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 2392

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Ultraweb Marketing, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka