Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
defaulted cameras, now only lite blue screen on boot up, no menu no nothing NVR 8ch 8 poe internal
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Jer7of9
Member
Members
Forum Posts: 129
Member Since:
May 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
March 28, 2015 - 7:23 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Everything was running fine. Had 5 ip cams installed just not in right order. So I unplugged all 5 el3mpir50 and defaulted cameras on NVR 8ch 8 internal POE and rebooted. Now it’s only a lite blue screen. Now I wished I had defaulted all settings instead of cams only. I have no cams connected, no internet connected just mouse and hdmi. Can only turn on and off from rocker switch on the back of NVR. 

How can I recover this NVR. Lite Blue screen when I use rocker switch to turn on and off. TV fine. 

Thanks

Jerry

Avatar
Jer7of9
Member
Members
Forum Posts: 129
Member Since:
May 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
2
March 28, 2015 - 9:06 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

disconnected hdd. Booted normal just no HDD.

Reconnected HDD, not normal, lite blue screen, no reboot at all.

Swapped out HDD with another HDD. Booted normal. Wizard started up and I put the first 3 cams in the order I wanted. But when I wanted to skip CH 4 and put a cam on Ch 5 it always put it on 4. Then I wanted to put a cam on ch 8 and it put it on the next clear channel and it was ch 5. So I guess you can not skip any channels. I saw this problem in other threads. Thought I had it all under control by defaulting and putting cams in one at a time in the order that I wanted. Turns out you can not skip a channel and leave it blank even though it puts the next cam on the channel you want to skip. I have 5 cams on 8 ch NVR POE internal 8. I want to put the cams where I want on channels. Looks like when I get the last 3 cams installed I have to default the whole system and insert them one at a time in the order that I want without skipping any channels. I get it now. Lots of time spent on this NVR IP cam system. There are lots of landmines involved.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 127

Currently Online:
36 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 129

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

shelleyls2

AlicePrist

KellomAdorunund

Taannoshat

Sergiolialt

CharlesSmecy

ThomasVex

gretchenrh16

KevinNax

Gregoryjed

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1198

Posts: 5271

 

Member Stats:

Guest Posters: 62

Members: 5641

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka