10% Off All Orders + Free Shipping
Use Coupon Code Joy2017
Hurry! Sale Ends 12/31/17
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Motion Detection Push Notification stopped working
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Techpro Security
Member
Members
Forum Posts: 404
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
This post is pinned 1
November 5, 2014 - 7:46 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hi, 

we apologizes for the inconvenience. please follow this link that refers to the app updates and push notification: http://www.securitycameraking……ure/#p2509

 

Thanks

Avatar
ES47
Member
Members
Forum Posts: 24
Member Since:
May 2, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
November 2, 2014 - 4:59 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It stopped working 4 days ago… I have not changed any settings.

 

-8 Channel Ultimate Mini

-iPhone 5s

-Using TechproSS app.

 

*When I go to ‘Push Config’ in the app I turn ‘on’ the notifications and it syncs with the DVR like it always has… but I receive no motion detection alert notifications… (Notifications are turned on in the phone for the app).

 

Any thoughts would be appreciated.

 

Ed

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
3
November 2, 2014 - 6:29 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello good day, sometimes defaulting the settings at the DVR/NVR and reconfiguring will help also make sure that your still recording the sub/extra stream. Hope this helps have a great evening. 

Avatar
ES47
Member
Members
Forum Posts: 24
Member Since:
May 2, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
November 4, 2014 - 8:31 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Thanks for your reply.

After thinking about this more I believe it stopped working last week when I did the iOS update to 8.1.  This seems related to my post from several weeks ago where the alert tone stopped working for motion alerts after the initial ugrade to 8.

I will wait til the updated app is released.

Thanks again,

 

Ed

Avatar
ES47
Member
Members
Forum Posts: 24
Member Since:
May 2, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
November 5, 2014 - 7:29 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Well…

I noticed today the updated TechproSS app was available.  I downloaded it.  I can still view the cameras and turn on the push config and select the cameras I want to receive alerts on… but the motion is still not producing an alert to the phone…

This makes no sense…

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
6
November 5, 2014 - 7:45 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Good evening is there a chance you can PM me your contact information I would like to log in and check out your configuration so we can trouble shoot the issue real time.

Avatar
ES47
Member
Members
Forum Posts: 24
Member Since:
May 2, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
7
November 18, 2014 - 9:47 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Is there any new information about when the TechproSS app will be fixed to allow the motion detection push notifications to begin working again?  The notifications are a major thing for me…

 

Thanks,

Ed

Avatar
Techpro Security
Member
Members
Forum Posts: 404
Member Since:
March 27, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
8
November 18, 2014 - 10:40 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

There is a fix in the works . Sorry for the delay but we are working to resolved this issues fast as possible. 

Avatar
ES47
Member
Members
Forum Posts: 24
Member Since:
May 2, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
9
December 14, 2014 - 2:10 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I downloaded the updated app a couple of days ago.  I’m back to getting the notifications visually, however, I’m now having the same problem I did before it quit working initially… there is NO sound along with the visual banner alert.  I have triple checked all of the settings..phone is not muted….

This is aggravating…

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
10
December 15, 2014 - 9:56 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Good morning ES47 what version OS are you running?

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 127

Currently Online:
20 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Techpro Security: 404

shockwave199: 179

tubac: 163

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 135

javajeff: 132

Jer7of9: 129

Night Hawk: 98

West Coast Jones: 66

ShawnInFL: 64

Newest Members:

Bobbyloott

WilliamCuh

TimothyHoish

annaxb11

Annarindrype

ThomasSok

BladecliffAdorunund

manuelln16

DentalBib

BoberModAdorunund

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1199

Posts: 5272

 

Member Stats:

Guest Posters: 62

Members: 5665

Moderators: 15

Admins: 4

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Gabe Garcia

Moderators: Dan Maresca, Ryan, Zeke Richey, Jorge Nava, Matthew Ernst, LittleBrad, Heath Phillips, Tonya Haley, Dan Millard, Eric Wilson, Brian Lee, Michael, Ted, mwhite, Julius Dilka