Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
TechProSS lite upgrade issues
sp_NewPost Add Reply sp_NewTopic Add Topic
Avatar
BobS0327
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
1
December 1, 2014 - 4:04 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I just upgraded TechProSS Lite from the Google store and have the following issues:

1.  Each camera  in the Live Preview has a reddish pink color.  The cameras work properly.  That is they display focused area but the display has a reddish tint.

2. The Device List now has two additional items labeled as 0Channel-0 and 0Channel-1.  When selected these items only display a black screen.  These items weren’t added by me.

My TechProSS lite version is 3.23.0100.

Thus, how do I get rid of the reddish tint and the unexplained extra items in my device list?

Thanx

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
December 1, 2014 - 4:35 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hello Bob, If you getting the reddish color it can be the resolution settings in the DVR check to see if the sub/extra streams resolution is set to the highest setting, also channel 0 is used for swipe views its normal for being there. if your still having the issues after the configuration feel free to give us a call at 866-578-8878 have a great day.

Avatar
BobS0327
Member
Members
Forum Posts: 29
Member Since:
September 7, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
3
December 2, 2014 - 9:54 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I did call tech support.  They could not recreate the problem on their end.  So, I just started to “tinker” with the android app and stumbled upon the fix for this issue.  I changed the video mode setting in the Local config area from High performance to Compatible which eliminated the reddish pink tint.

Avatar
Gilberto
Member
Members
Forum Posts: 150
Member Since:
June 4, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
December 3, 2014 - 8:51 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Good morning Bob, so glad that you were able to fix the issue I will definitely pass along the fix to our team. Have a wonderful day and thank you for participating in our forum.

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 233

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Dan Maresca: 460

Techpro Security: 404

Heath Phillips: 261

shockwave199: 179

tubac: 166

Jer7of9: 151

Gilberto: 150

MrDeepFreeze: 136

javajeff: 132

LittleBrad: 103

Newest Members:

JamesSlirm

ThomasDum

Syrchetov492

Duanepoida

Pavlovskij885

DylanDrync

Oknovew

LowsonEmbef

Alojed

Donaldgek

Forum Stats:

Groups: 5

Forums: 28

Topics: 1442

Posts: 5896

 

Member Stats:

Guest Posters: 128

Members: 19229

Moderators: 9

Admins: 5

Administrators: Damon Delcoro, Brad Besner, Jose Malave, Damon Delcoro_1, Tony Petruzzi

Moderators: Zeke Richey, Eric Wilson, Yarden Pinhasi, Aldino Frassinelli, Joe Shopsin, Joe Reffit, jwilhelmi, Jorge Nava, Tyler Rittel